Acumen Integrat anunta cea de-a doua editie a Forumului „Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2013”. Evenimentul va avea loc in perioada 11 – 13 aprilie 2013, la Hotel Intercontinental Bucuresti.

Forumul vine in continuarea primei editii organizate in perioada 16-18 mai 2013 la Bucuresti, primita cu entuziasm de catre participanti:

Acest eveniment mi-a fost foarte util in activitatea pe care o desfasor, am plecat cu idei pe care le pot aplica incepand de maine.

Andreea Iulia Bantoiu

Consilier strategie BCR

A fost un adevarat eye-opener in special in cazul motivarii angajatilor si a sistemului de management al performantei si ce inseamna el cu adevarat pentru organizatie si pentru angajati.

Carmen Tudor

Sef birou ANCOM

Organizarea unui astfel de eveniment permite o comunicare mult mai buna intre profesionisti, o relationare si o deschidere exteraordinara a schimbului de experiente si bune practici in dommeniu.

Anca Mihalciuc

Manager public, MAI

Anul acesta, Forumul isi propune sa reuneasca profesionisti, manageri, antreprenori, specialisti, practicieni cu interes in strategie, planificare strategica si Balanced Scorecard pentru a dezbate teme de interes comun pentru companii. In cadrul evenimentului se vor prezenta cele mai recente initiative, studii de caz si bune practici locale si internationale, construind astfel o sursa de cunoastere, inspiratie si networking pentru participanti, vorbitori si parteneri.

In prima zi a evenimentului, 11 aprilie, 2 workshop-uri se vor desfasura in paralel: primul dintre ele abordeaza tema Dezvoltarea si implementarea unui sistem de management al performantei bazat pe arhitectura Balanced Scorecard, iar cel de-al doilea Formularea si implementarea strategiei la nivel departamental.

In 12 aprilie, a doua zi a evenimentului, se va desfasura conferinta structurata pe 2 module: prima parte a zilei vor fi prezentate studii de caz despre Strategie si planificare strategica, iar a doua parte a zilei despre Sisteme de management al performantei bazate pe Balanced Scorecard. Fiecare modul se va incheia cu cate un panel de discutii.

13 aprilie, a treia zi a Forumului, aduce in prim plan workshop-ul de jumatate de zi Friday Night at the ER©, apreciat de participantii editiilor trecute pentru capacitatea de a dezvolta aptitudini precum: gandire sistemica, munca in echipa, leadership, managementul schimbarii si al performantei.

La eveniment si-au confirmat prezenta ca vorbitori manageri de strategie si de resurse umane din companiile Tractebel Engineering, Tarom, Net Brinel, Compa, INTEGERPERFORM CEE.

Informatii despre program, vorbitori si teme sunt actualizate pe www.forum.kpis.ro, pagina dedicata evenimentului.