GENESYS Systems (www.genesys4s.ro), unul din cei mai importanti integratori de sisteme si solutii IT din Romania, adreseaza nevoile companiillor si organizatiilor care doresc sa beneficieze de o alimentare electrica sigura si fara intreruperi, pentru sisteme critice. In cei 18 ani de activitate GENESYS Systems a implementat peste 1000 de sisteme de electroalimentare de siguranta bazate pe UPS-uri trifazate de 10…1000 KVA, totalizand o putere de peste 20.000 KVA.

Instalarile au fost efectuate in banci, societati de asigurari, operatori telecom, companii din industrie, servicii, transporturi, utilitati, administratie publica, aparare. Pentru o mare parte din aceste sisteme, inclusiv pentru unele UPS-uri instalate inainte de anul 2000, GENESYS Systems asigura garantie, mentenanta si suport pe baza de contracte SLA.

In aceasta perioada au fost instalate sisteme de UPS-uri Best Power, Borri, Powerware, Eaton, Newave, APC, Socomec, REDi si altele, precum si grupuri electrogene Spark Energy, Elcos, Visa. Pentru toate acestea specialistii GENESYS Systems detin certificari de instalare si service, asigurand consultanta in alegerea solutiei optime din punctul de vedere al beneficiilor oferite si al raportului pret/performanta asigurat. GENESYS Systems este Premier Partner APC By Schneider, centru de service autorizat Newave si partener Eaton, Socomec, Elcos, REDi. De asemenea, GENESYS Systems detine atestatul electric ANRE (tip B) si certificatul de management al calitatii ISO 9001.

Prin numarul mare de echipamente trifazate instalate, prin complexitatea solutiilor de power back-up, prin experienta de 18 ani a echipei sale, GENESYS Systems se pozitioneaza ca lider pe piata de electroalimentare din Romania. De asemenea, GENESYS Systems ofera solutii complete de infrastructura, cu sisteme de cablare structurata, echipamente de retea, servere si storage pentru DataCenter si Private Cloud. Pentru mai multe detalii va invitam sa consultati pagina dedicata GoCloud.