toateBlogurile.ro  , portalul blogosferei românești, crește constant și a reușit să adune mai mult  de 15.000 de utilizatori înscriși.

Imagine toateBlogurile.ro 

Fie ca sunt  bloggeri  ce aleg să-și promoveze conținutul blogurilor proprii, fie că sunt doar  cititori de  bloguri  sau profesioniști media ce utilizează platforma pentru a putea monitoriza  blogosfera  , utilizatorii și vizitatorii toateBlogurile.ro beneficiază de o gama variată de  instrumente New Media. În cifre simple, tB.ro înseamnă mai mult de 80.000 de vizitatori unici, peste  120.000 de vizite și aproximativ 330.000 de afișări în fiecare lună.

Te mai anunțăm și că tB.ro a devenit platforma de hosting gratuit de  bloguri cu cea mai scurtă extensie de domeniu din România. Îți poți face un blog  (nume.tb.ro), pe populara platforma WordPress, beneficiind de foarte  multe plug-in-uri, teme noi și foarte variate, asistență și facilități în  funcție de necesitățile pe care le ai.

Numărul de utilizatori, dar și traficul generat de către vizitatorii  platformei fac din toateBlogurile.ro primul și cel mai mare  social network dedicat blogosferei românești.

”Credem cu tărie că spațiul în care blogurile și bloggerii se regăsesc, într-un număr cât mai mare și uniți printr-o serie de valori care țin de decență, bun simț și  responsabilitate  poate să fie o bună unealtă pentru cititorii de bloguri,  dar și un cîștig pentru bloggeri și blogosfera. O blogosferă unită și  responsabilă poate să facă diferența, poate să atragă atenția și poate să genereze manifestări și conținut de calitate.” – Victor Cătălin, Project Manager  toateBlogurile.ro.