Maguay a organizat cea de-a zecea editie a evenimentului No Time for Downtime, dedicat echipamentelor si solutiilor informatice critice pentru datacenter.

Maguay a organizat astazi No Time for Downtime, editia a zecea, un eveniment de impact pentru specialistii IT si managementul companiilor din Romania. Acestia au discutat direct cu liderii si generatorii de tehnologie si inovatie IT precum Intel , Oracle , Symantec , Quantum , Fortinet , Promise Technology ,  VMware ,  Kingston ,  InWin  si Arxivar.

Evenimentul a avut loc ca de obicei la Grand Hotel JW Marriott, ale carui sali s-au colorat aniversar in albastru, culoarea Maguay, compania celebrand alaturi de participanti 20 de ani de performanta pe piata romaneasca si 10 ani de No Time for Downtime.

No Time for Downtime 2012 a fost structurat in doua sectiuni: prezentari sustinute de catre partenerii evenimentului si showcase, in cadrul caruia specialistii Maguay si ai partenerilor au realizat demonstratii live relevante privind perfomantele pe care le pot atinge solutiile expuse.

Tehnologiile de ultima generatie aduse in discutie prezentate in cele doua sectiuni au fost de mare interes pentru cei 250 de participanti, acestia apreciind  detaliile de perfomanta si eficienta  ale solutiilor propuse de Maguay: servere , storage , sisteme portabile si desktop sub marca Maguay, sisteme optimizate pentru baza de date numarulul unu in lume (Oracle Data Base), arhivare, document management, monitorizare flota si e-learning.

Maguay a demonstrat din nou ca isi concentreaza eforturile de business si in a integra in solutiile oferite cele mai noi tehnologii si ultimele tendinte in materie de IT la nivel mondial, adesea in premiera solutii in Romania si la un raport pret corect.

Prezentarea sustinuta de catre Eduard Pughin, Director Operatiuni Maguay, s-a axat pe viitor, mai precis asupra strategiei de dezvoltare pe care Maguay o va urma incepand cu 2013. Astfel, Maguay isi propune sa joace un rol important, atat pe piata romaneasca, cat si pe cea europeana de tehnologie a informatiei, atat ca un constructor performant de sisteme, cat si cea de integrator de solutii si dezvoltator software.

„Pornind de la principiile noastre de a promova tehnologii mai degraba decat etichete, bazandu-ne pe parteneriate directe cu generatorii de tehnologie si de a oferta preponderent solutii sub marcile proprii Maguay, consideram ca ne putem atinge obiectivele de afaceri pentru urmatorii ani, urmand drumul nostru ascendent. Tinta finala este ca produsele si solutiile noastre sa fie apreciate pentru performanta, eficienta, disponibilitate si nu in ultimul rand pentru pretul corect si costurile reduse de exploatare”, a declarat Eduard Pughin, Director Operatiuni, Maguay.

In cadrul evenimentului, Camera de Comert si Industrii Bucuresti, reprezentanta prin Presedintele institutiei, Prof. Dr. Sorin Dimitriu, a inmanat o placheta aniversara companiei Maguay, in semn de recunoastere pentru activitatea performanta si promovarea contributiei romanesti in industria IT mondiala. Evenimentul s-a bucurat si de sustinerea Dr. Mihai Ionescu, Secretar General ANEIR si Copresedinte al Consiliului de Export al Romaniei, care a sustinut o prezentare privitor la importanta construirii unui mediu de afaceri sanatos.

Reprezentantii Intel Corporation au adus in discutie importanta inovatiei in tehnologie, intrand in amanunt in ceea ce priveste segmentul de servere. Bogdan Georgescu, Channel Account Intel a declarat: „Companiile in zilele noastre sunt din ce in ce mai dependente de infrastructura IT pentru a putea livra servicii si produse inovatoare catre clientii lor. Pentru a satisface aceasta diversitate de cerinte IT, Intel ofera cea mai ampla gama de procesoare pentru servere, care raspund nevoilor diferitelor companii, prin flexibilitate, valoare si performanta. Ne bucuram ca Maguay ofera aceste tehnologii inovatoare, ca a inteles necesitatile consumatorului roman si ca a adoptat intotdeauana cele mai noi tehnologii Intel.”

„Ne bucuram sa fim prezenti in cadrul acestui eveniment de anvergura, in special la editia aniversara cu numarul 10. Avem convingerea ca acest eveniment va marca un pas important in cresterea vizibilitatii portofoliului de produse si solutii Oracle in Romania si va duce la intarirea parteneriatului cu Maguay, in calitate de Oracle Gold Partner.” a declarat Florin Draganescu, Alliance & Channels Director, Oracle Romania. Participantii au aflat si ce performante poate atinge solutia Oracle Database Appliance, o platforma simpla, fiabila si accesibila, ideala pentru IMM-uri, cu ajutorul lui Victor Maghiari, Technology General Business Leader Oracle.

Cristian Radu, Territory System Engineer VMWare, a dezvoltat subiectul solutiilor software dezvoltate pentru datacenter-uri, mai precis noutati de licentiere VMware vSphere si vCloud Suite. Martijn Duijm, Consulting System Engineer, Fortinet, a prezentat importanta protejarii datelor companiei ce sunt transmise pe Internet. Tot in zona de protectie a datelor, Bogdan Stefanescu – Senior Presales Consultant, Symantec Romania, a invatat auditoriul cum trebuie realizat un back-up corect al datelor, folosind solutia Backup Exec 2012. Importanta salvarii datelor a fost atinsa si de catre Daniel Rothbart, Regional Sales Manager Quantum Corporation. Pentru un flux mare de date, companiile necesita o solutie de stocare fiabila, subiect atins si de catre Eduards Putra, Business Development Manager EMEA Promise Corporation. In zona de showcase s-au regasit si solutiile Maguay ce inglobeaza memorii Kingston pentru servere si carcasele InWin ce gazduiesc puternicele solutii desktop Maguay (GamePower si PowerStation).

Toate solutiile prezentate se regasesc in oferta comerciala a companiei Maguay si beneficiaza de un suport de vanzari si tehnic calificat.

Pentru mai multe informatii referitoare la eveniment si prezentarile sustinute, va invitam sa accesati www.NTFD.ro.