Începe a treia ediţie a concursului pentru cel mai bun proiect e-commerce, e-nnovation – o conferinţă internaţională organizată de Grupul Allegro. Premiul pentru autorii celor mai bune douăsprezece propuneri este o întâlnire cu experţi, cu care să consulte ideile lor în ajunul conferinţei şi o invitaţie la acest eveniment internaţional. Câştigătorul va primi, de asemenea – 10 000 de euro.

Spre deosebire de ediţiile anterioare ale e-nnovation, participanţii la reuniunea din acest an vor fi manageri, experţi şi antreprenori invitaţi de către organizator. Şansa de a câştiga invitaţii o au şi participanţii la concursul ” Start with e-nnovation ” precum şi cei care declară disponibilitatea de a participa, prin intermediul formularului de pe pagina de http://e-nnovation.pl .

– Ne dorim, ca creatorii de e-business-uri noi să aibă acces atât la experienţă cât şi la posibilitatea de contact cu potenţiali investitori. Prin urmare, concursul “ Start with e-nnovation “, este organizat cu ocazia conferinţei, care aduna la un loc managerii de branduri de top şi autorităţile din ramură – spune Marcin Majchrzak din Grupul Allegro, responsabil pentru organizarea conferinţei “ e-nnovation – more than experience “.

 

Concursul va avea loc în trei etape. Primul pas este aplicarea start-up-ului, care este în curs de desfăşurare. Înregistrarea, descrierea scurtă a proiectului, ar trebui să fie făcută până la 3 septembrie 2012 prin intermediul formularului de la pagina http://2012.e-nnovation.pl/en/pitching/pitching.php.

 

În faza a doua intră 12 cele mai bune echipe, care vor merge pe 14 octombrie, la o întâlnire cu experţii. Cele două echipe din finală, alese de către experţi, vor fi prezentate publicului în prima zi a conferinţei. Câştigătorul, ales prin vot, va primit 10 000 de euro.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://e-nnovation.pl/startup