ZyXEL Communications, lider mondial în domeniul soluțiilor de networking, lansează un portofoliu complet de media servere – seria NSA300, ce vine în ajutorul utilizatorilor ce doresc crearea unui centru multifuncțional pentru divertisment de înaltă performanță. Cu doar un singur dispozitiv, utilizatorii pot stoca și descărca uşor conţinut multimedia variat: fotografii şi filme înregistrate cu dispozitive digitale, dar și fişiere audio şi video HD.

 

Mulţumită tehnologiilor digitale îmbunătăţite, ce oferă conținut multimedia de cea mai bună calitate, aplicațiile HD continuă să aducă mai multă inspirație în viaţa oamenilor de zi cu zi. Pentru a vă bucura de conţinutul multimedia de orice fel, singuri sau prin partajarea cu prietenii şi familia, este necesar un server media, propulsat de tehnologii de streaming avansate, care oferă  suport complet prin intermediul interfeţelor integrate. Noua serie ZyXEL NSA300, disponibilă prin modelele NSA310/320/325, oferă nu numai streaming HD multimedia de înaltă performanţă, dar și o capacitate de stocare suficientă pentru a satisface diverse cerinţe.

 

Folosind puterea procesorului, cu frecvenţă de până la 1.6GHz, şi un set bogat de caracteristici, noua serie NSA300 asigură performanţe excelente în furnizarea de streaming multimedia de înaltă definiţie, pentru redarea pe un singur ecran sau streaming simultan pe mai multe ecrane. Calitatea HD rămâne la un nivel ridicat, fără compromisuri, chiar dacă mai multe sesiuni de streaming sunt active în acelaşi timp.

 

Noua gamă de echipamente NSA aduce utilizatorilor o serie de facilităţi de ultimă generaţie, compatibilitate cu dispozitive mobile și integrare facilă pentru o casă digitală completă. Sunt ingredientele de care orice persoană, pasionată sau nu de ceea ce înseamnă experiență multimedia, are nevoie în propriul stil de viață.”, a spus Octavian Oancea, Country Manager, ZyXEL Romania.

 

În plus faţă de capacitatea de streaming impresionantă, componenta zMedia, o trasatură exclusivă pentru NSA325, asigură facilități “Cloud Mobile”, pentru utilizatorii aflaţi în mişcare. Mulţumită  aplicațiilor mobile, configurarea echipamentului, redarea şi descărcarea de conţinut pot fi efectuate cu uşurinţă şi de la distanţă, cu doar câteva atingeri pe ecranul dispozitivului mobil de acasă. NSA325 este compatibil cu serviciul Dropbox şi poate primi pentru descărcare fişiere torrent de pe dispozitive mobile, cum ar fi telefoanele inteligente sau tabletele PC.

 

Seria ZyXEL NSA300 Server Media pune la dispoziţie soluţii complete de backup ce asigură siguranţa şi protecţia fişierelor stocate. ZPilot ™, software de catalogare dezvoltat de ZyXEL, ajută utilizatorii să gestioneze fişierele uşor şi fără efort. Odată ce zPilot este instalat pe dispozitivele personale, toate fişierele primite sunt identificate şi stocate în folderele corespunzătoare.

Prietenoase cu mediul şi cu facilități care asigură eficienţă energetică, seria ZyXEL NSA300 prezintă multe caracteristici “verzi”. De exemplu, funcția Wake-on-LAN permite utilizatorilor să pornească serverul NSA şi să acceseze fişierele de la distanţă oricând, oriunde, chiar dacă aparatul a fost oprit; funcția “hibernare” oprește hard disk-ul în mod automat atunci când nici o transmisie de date nu mai este activă într-un anumit interval de timp. Funcția power schedulling poate activa sau dezactiva un echipament NSA300, conform cu situațiile de utilizare, iar consumul de energie este gestionat în mod eficient.

Pentru utilizatorii care doresc să se bucure de un stil de viaţă digital, de înaltă calitate, cu conţinut multimedia HD bogat, seria de servere media ZyXEL NSA300 este alegerea ideală.

 

Pentru informaţii complete despre modelele NSA, vă rugăm să vizitaţi site-ul ZyXEL sau să contactaţi biroul ZyXEL Romania. În plus, puteţi vizita adresa http://youtu.be/fCcRARDaO8o  pentru a afla modul în care serverul NSA300 poate aduce conţinut agreabil la dumneavoastră acasă.