TotalSoft, liderul pieței ERP din România, anunţă lansarea unui pachet integrat de soluţii software dedicate sectorului de retail, sub numele Charisma Retail 2012. Având la bază cea mai populară soluţie de tip POS (Point of Sale) din România, utilizată de peste 2.100 de magazine ale unor companii precum Noriel, Germanos, Compania de Librării, Ana și Cornel, Mic.ro, Babybuzz, Pro GSM, Arsis sau Proton, Charisma Retail 2012 a fost proiectată special pentru a acoperi orice nevoie de tip front-office sau back-office a unui retailer.

Pentru industria de retail, luna decembrie este crucială pentru atingerea cifrei de afaceri și a profitului. Promovarea produselor, urmărirea reducerilor de sezon, gestiunea stocurilor, livrarea mărfii, reaprovizionarea, serviciile cu clienţii, colectarea banilor, urmărirea performanţei personalului, pot fi eficientizate radical prin soluţii informatice integrate.

“Dezvoltarea unei soluţii software standard, care să acopere nevoi specifice industriei de retail, face parte din strategia TotalSoft pe termen mediu. Dacă în prezent retailul şi distribuţia înseamnă 18% din cifra de afaceri realizată de Charisma, în următorii 3 ani ne aşteptăm ca sectorul de retail să ne aducă peste 22% pe cele două segmente” declară Daniel Ionescu, Director Strategie şi Marketing, TotalSoft.

Charisma Retail 2012 permite simplificarea activității de vânzare specifică retailerilor, scurtarea timpilor de achiziție, automatizarea procesului de aprovizionare, eficientizarea promoțiilor, analize comparative de vânzări pe produse, previzionări de vârfuri de activitate per magazin sau reţea de magazine, urmărirea în timp real a indicatorilor de vânzări pe produse specifice. De asemenea, produsul permite creşterea loialităţii clienţilor prin programe de comunicare complexe.

Pentru mai multe informaţii despre avantajele şi funcţionalităţile produsului Charisma Retail 2012 vă invităm să accesaţi http://www.charisma.ro/industrii/retail/. O evaluare gratuită a soluţiei este disponibilă la adresa http://www.charisma.ro/demo