I T.A.K.E. Unconference 2014 a început adunarea a peste 150 de profesioniști software din Europa. Ajunsă la a doua ediție, singura conferință din România la care vorbitorii scriu cod, pregătește sesiuni de lucru și mediu propice asimilării și înțelegerii de tehnici de programare și gestionarea eficientă a echipelor de proiect, în perioada 29-30 mai. Timp de două zile Bucureștiul devine o mica Mecca pentru arhitecți, lideri de echipă, directori tehnici, programatori, testeri și alți doritori de programare și implementare de proiecte de calitate (software craftsmanship).
Profesionişti ai technologiei, inovaţiei şi învăţării vin la Bucureşti între 29 şi 30 Mai
Dintre cei peste 15 profesioniști software care vor avea sesiuni de lucru în cadrul evenimentului, printre cei mai pasionați și experimentați menționăm:
· Michael Feathers, autorul cărții “Working Effectively with Legacy Code”, a dezvoltat și menținut CPPUnit — o versiune C++ a mediului de testare JUnit. Este unul dintre invitații speciali ai evenimentului.
· Sandro Mancuso, autorul cărții “Software Craftsmanship Professionalism Pragmatism Pride” este coordonatorul comunității de profesioniști software din Londra
· Andreas Leidig, coordonator al comunității Software Craftsmanship din Karlsruhe, Germania
· Adrian Bolboacă și Alexandru Bolboacă, coach și traineri, coordonatori ai comunității de software craftsmanship din București
· Flavius Stef, coach și trainer, coordonator al comunității de software craftsmanship din Timișoara
· și: Johan Martinsson, Rémy Sanlaville, Martin Naumann, Aki Salmi, Ioan Eugen Stan, Erik Talboom, Csaba Patkos, Bogdan Gradinaru, Claudia Roșu
La fel ca la prima ediție, I T.A.K.E. Unconference oferă mai mult decât sesiuni tehnice:
· Technical Leadership – afli cum să-ți conduci echipa pentru a deveni performantă. Sesiunile de discuții și workshop-urile vor acoperi conducerea echipelor de dezvoltare software sub toate aspectele.
· True Software Stories – afli cum lucrează alți profesioniști și cum au depășit problemele din echipă sau din activitatea de programare. Ne concentrăm pe tehnologii specifice dar și pe cele mai bune practici folosite în orice tehnologie. Toate sesiunile se bazează pe scriere de exemple și programare.
· Architecture and Design Practices – înțelegi implicațiile arhitecturii și a design-ului la diferite nivele la care nu te-ai gândit. În timpul sesiunilor poți să pui în practică ceea ce aflii de la vorbitori.
· Beautiful Data – scrie cod pentru a folosi surse de date disponibile online și a le afișa într-un mod ușor de înțeles.
· Kata Lounge – dacă practicile de programare sunt utilizate corect, acest lucru se vede în modul în care scrii cod. Vei primi cerințe funcționale și vei putea scrie cod pentru o perioadă scurtă de timp. La finalul sesiunii vei revizui codul scris alături de o persoană cu experiență, de la care vei afla idei de îmbunătățire. Codul scris cel mai bine va fi premiat!
Mai mult, vor avea loc și sesiuni de Open Space unde participanții vor alcătui pe loc agenda de lucru, în funcție de ceea ce vor să afle sau să impărtășească cu ceilalți. I T.A.K.E. Unconference 2014 invită participanții să cunoască cele mai bune practici de programare și gestionare a proiectelor de dezvoltare de software.
Nu în ultimul rând, seara de 29 Mai vă ofera ocazia să socializați cu invitații și vorbitorii la eveniment.
Beneficiați de 24% reducere la acest eveniment internațional dacă vă înscrieți până în data de 26 martie 2014, pe site-ul www.itakeunconf.com/
I T.A.K.E. Unconference este promovată cu ajutorul partenerilor ARIES, ANIS, Softbinator, CodeCamp, Today Software Magazine.
Mai multe detalii pe site-ul:
http://2014.itakeunconf.com/