Joi, 11 aprilie 2024, la Iulius Congress Hall – Iulius Town Timisoara, va avea loc o nouă ediție Codecamp_Timisoara. La conferință sunt așteptați 400 de participanți, care pot participa la sesiuni susținute de speakeri de renume internațional.
Codecamp se întoarce la Timișoara, pe 11 aprilie, la Iulius Congress Hall. Accesul este gratuit, în urma înregistrării la acest link.
În cadrul evenimentului vei putea să cunoști legendele care au schimbat fața dezvoltării software-ului. Vei putea face cunoștință cu Kevlin Henney, autor al cărților “On Patterns and Pattern Languages” și “A Pattern Language for Distributed Computing”, care va vorbi despre cum să gestionați incertitudinea, cum să observați și să răspundeți la schimbare, cum să vă mențineți opțiunile deschise și cum să înțelegeți efectele timpului asupra arhitecturii software-ului dvs, cu Jutta Eckstein, membru al Agile Alliance, de la care veți afla mai multe despre dezvoltarea software-ului sustenabil sau Victor Rentea, Java Champion, de la care veți învăța trucuri practice pe care le puteți aplica imediat în munca voastră zilnică.
Agenda completă a evenimentului poate fi văzută aici.
În zona Expo a conferintei, participanții vor avea ocazia să afle mai multe despre companiile IT importante din România, cum ar fi Accenture, partener principal al evenimentului, Mass Mutual, Epam, Cognizant, Accesa, ACI Worldwide, și Bosch.
Înainte de evenimentul din 11 aprilie, vor avea loc și o serie de Masterclasses – workshopuri interactive, pentru un număr limitat de participanți:
- Certified ScrumMaster, cuJames Coplien, pe 9-10 aprilie: Acest seminar de două zile este conceput pentru a oferi începătorilor și aspiranților ScrumMasters fundamentele Scrum-ului și practicii Agile. Plin de exerciții, seminarul creează amintiri și învățăminte durabile pe care le puteți transmite în echipa voastră, astfel încât să puteți evita capcanele comune Agile.
- Architecture with Agility, cuKevlin Henney, pe 9-10 aprilie: Workshop-ul de două zile examinează relația dintre procesele agile și arhitectura sustenabilă, explorând gândirea agilă, structura organizațională și bunele practici de arhitectură.
- Clean Code, cuVictor Rentea, pe 10 aprilie: Workshop-ul combină exerciții de refacturare cu dezbateri despre teme de design, atitudine, etică, lucrul în echipă și altele, într-un stil foarte captivant, îmbogățit cu analogii și povești din viața reală.
Mai multe detalii despre agenda masterclassurilor și costuri puteți găsi aici.