Între 6 și 7 noiembrie, nume grele ale industriei la nivel internațional și experți locali vor analiza cele mai importante tendințe tehnologice ale momentului și vor oferi în premieră participanților informații și bune practici pentru beneficiul personal și al companiilor pe care le reprezintă.
Sunteți un dezvoltator software sau un profesionist IT? Summit-ul este o ocazie bună pentru dezvoltarea profesională și creșterea competențelor pe tehnologii Microsoft. Sunteți un antreprenor în tehnologie? Veți lua contact cu noi oportunități pentru a inova și a face bani. Conduceți un business? Cu siguranță veți afla în acest eveniment cum să vă poziționați afacerea în noua economie digitală pentru a crește performanța companiei.
Deloc întâmplător, Microsoft este compania recomandată să găzduiască și să faciliteze acest eveniment în România. Peste 50% din locurile de muncă din industria IT sunt influențate de Microsoft și de ecosistemul de parteneri și, în multe privințe, tehnologiile Microsoft sunt standardul în business, fie că vorbim de soluțiile de infrastructură sau de productivitate ale companiilor.
În premieră la Microsoft Summit
În iulie 2013, Microsoft a anunțat că noua strategie a companiei va fi centrată pe crearea unei familii de device-uri și servicii pentru activitățile cu cea mai mare valoare pentru utilizatori individuali și organizații. Summit-ul este evenimentul în care Microsoft va lansa în premieră în România noul val de tehnologii și soluții pentru business ce susțin strategia locală a companiei și va evidenția oportunitățile create pentru clienți, ecosistemul de parteneri și specialiștii industriei IT locale.
Din perspectiva tehnologiilor și soluțiilor prezentate, cele peste 40 de sesiuni ale evenimentului vor găzdui prezentări, demonstrații și studii de caz despre:
– Inovațiile și soluțiile de mobilitate bazate pe Windows 8.1 și Windows Phone 8;
– Office 365, Yammer și noi instrumente de colaborare și de productivitate în cloud;
– Cloud OS – versiuni noi sau update-uri importante ale Windows Server, System Center, Visual Studio, Windows Azure, Windows Intune, SQL Server și Dynamics – ce vor accelera beneficiile cloud-ului pentru companii.
Parteneri și invitați
MasterCard, Vodafone și Raiffeisen Bank sunt Partenerii Platinum ce deschis lista de peste 20 de parteneri ai conferinței. Lista partenerilor și serviciilor incluse pentru participanți sunt disponibile pe această pagină.
Între experții internaționali confirmați pentru Microsoft Summit se numără Chris Capossela (Corporate Vice President, Microsoft), David Chappell (Principal, Chappell & Associates), Beat Schwegler (Director, Microsoft) și Michael Palermo (Technical Evangelist, Microsoft). Alături de aceștia sunt confirmați peste 30 de specialiști de calibru din România și din plan internațional și executivi ai Microsoft România și partenerilor conferinței.
Lista completă a speaker-ilor confirmați și biografiile acestora sunt disponibile pe site-ul evenimentului.
Chris Capossela, Corporate Vice President la Microsoft, deschide a doua zi a conferinței cu o abordare a „consumerizării” IT-ului și impactul asupra companiilor
Agenda
Cei peste 1.000 de specialiști și manageri așteptați la Microsoft Summit vor avea la dispoziție două zile pline pentru dezvoltarea de competențe, pentru networking și pentru entertainment.
– Evenimentul va găzdui peste 40 de sesiuni generale și particularizate în funcție de audiență (lideri de afaceri, dezvoltatori și start-up-uri software și profesioniști IT);
– În pauzele conferinței, participanții pot vizita standurile partenerilor și expozițiile de tehnologie amenajate pentru interacțiunea cu cele mai noi device-uri Windows și servicii online, oferite de Microsoft și partenerii conferinței;
– Facilitățile oferite de centrul de conferințe și designul evenimentului sunt ideale pentru networking între participanți;
– Programul celei de a doua zile va fi încheiat cu un concert live Moonlight Breakfast.
David Chappell, Principal la Chappell & Associates, va vorbi la Microsoft Summit despre transformarea IT-ului și va analiza soluțiile bazate pe cloud ale Microsoft
Întregul desfășurător al evenimentului este disponibil pe www.mssummit.ro/agenda.
Înscriere și taxa de participare
Înscrierea la acest eveniment se face pe www.mssummit.ro/registration și ia mai puțin de 5 minute.
Accesul poate fi asigurat pentru toată conferința sau pentru una dintre zile și companiile pot beneficia de discount-uri de grup. Până la 29 octombrie, cei interesați beneficiază de 20% discount la înregistrare, față de prețul întreg de participare.