Îmbunătăţirile recente în domeniul tehnologiei au schimbat obiceiurile de pariere in industria jocurilor de noroc. Internetul a facut loc pentru noi tipuri de jocuri de noroc pentru care au devenit si un format on-line.Jocurile de noroc pe internet au devenit in prezent dintre cele mai profitabile afaceri. În 2007, Comisia a jocurilor de noroc a declarat că industria jocurilor de noroc a atins o cifră de afaceri de peste 84 miliarde lire sterline. Acest lucru se datoreaza gamei largi de jocuri de noroc care sunt disponibile pentru a facilita cerintele cat mai multor oameni.

De exemplu, multe cazinouri online ofera bonusuri la inscriere pentru jucătorii noi care fac primul deposit. Aceste bonusuri sunt o forma de marketing, care pot suporta un cost (potenţial justificată, în scopul de a atrage un nou jucător, care poate reveni şi să depună mai multe ori mai mult.)

Un alt exemplu este partypoker, una dintre cele mai mari camere de poker din lume. Acest soft va da posibilitatea de a juca cele mai bune jocuri de poker intr-un mediu foarte incitant cu o multime de facilitati inedite.

Party poker, ruleta, cazinouri, pariuri sportive, bingo, loterie, toate acestea si-au gasit locul in mediul online si au reusit sa marcheze un debut promitator, devenind o afacere de succes.