La doar saptamani departare de data cand Apple este asteptat sa prezinte noul iPhone, un alt analist de pe Wall Street spune ca vom fi surprinsi cu doua noi modele.

Fortune a postat in dimineata aceasta o nota din partea analistului firmei J.P. Morgan – Mark Moskowitz, nota care spunea ca firma sa se asteapta ca Apple sa lanseze doua noi iPhone: unul va fi un model nou-nout  cu un aspect diferit, si un model imbunatatit iPhone 4 numit “iPhone 4-plus.”

“Cercetarile noastre indica faptul ca va fi un iPhone 5 bazat pe o formula capabila de GSM + CDMA. Un al doilea dispozitiv (4-plus) bazat pe iPhone 4 dar cu cateva imbunatatiri minore s-ar putea adresa in primul rand pietei din China,” scria Moskowitz. “Cat despre iPhone 4, ne asteptam sa ofere 3GS.”

Mai recent, au existat avonuri despre doua modele de iPhone ca parte din intelegerile cu retelele din China, asteptate sa preia noul model iPhone atunci cand va fi lansat.

Moskowitz subliniaza ca baza potential masiva de clienti abonati din China sunt principalul motiv al ofertei unui model iPhone 4-plus cu pret redus, dar asta nu inseamna ca va fi unica in regiune.

Apple este asteptat sa lanseze viitorul model iPhone in Octombrie.

Pentru mai multe informatii accesati: http://news.cnet.com