Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group, a câştigat premiul e-People în cadrul Galei e-Finance din 28 ianuarie. Distincţia recunoaşte meritele acelor lideri de business care s-au făcut remarcaţi prin contribuţia deosebită pe care au avut-o în evoluţia companiilor din care fac parte şi prin impactul pe care aceştia îl au în industria în care activează.
Bogdan Padiu conduce grupul Teamnet, care a obţinut o cifră de afaceri de 53 de milioane de euro în anul 2012. După ce a înregistrat o creştere de 639% a veniturilor în ultimii 5 ani, Teamnet a fost inclus pentru al 6-lea an consecutiv în topul „Deloitte Technology Fast 50 Central Europe” şi este singura companie românească inclusă în categoria „Big 5” a ediției din 2013 a acestui top, ocupând locul 3 în clasament.
“Premiul e-People este unul pe care îl primesc în numele întregii echipe Teamnet, care numără în prezent peste 600 de angajaţi. De peste 12 ani suntem determinaţi să avem un ritm de creştere suţinut, iar prin perseverenţă şi multă muncă am ajuns în topul integratorilor de IT&C. Anul 2013 a fost încheiat printr-o amplă strategie de repoziţionare, reorganizare şi de stabilire de noi obiective de dezvoltare care va contribui la creșterea susținută a Teamnet în următorii ani.”, Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group
Omul de afaceri Bogdan Padiu a construit grupul Teamnet în jurul spiritului de echipă. Iar prin perseverenţă şi prin investiţiile în cercetare şi în atragerea de noi talente a reuşit să genereze creştere pe toate nivelurile de business, de la dezvoltarea profesională la indicatorii financiari.
În decembrie 2013 Bogdan Padiu a anunţat noua identitate Teamnet. Rebranding-ul a venit în contextul transformării Teamnet într-un grup regional axat pe realizarea de proiecte tehnologice ample, cu impact asupra societății. Teamnet vizează lansarea de noi produse și proiecte complexe care să susțină dezvoltarea României și a țărilor din regiune, implicarea în proiecte de cercetare și dezvoltare, extinderea la nivel internațional și atingerea pragului de 100 de milioane de euro cifră de afaceri în următorii 3 ani.
Grupul derulează proiecte în 10 țări din regiune, iar în următorii cinci ani va deschide încă 12 birouri regionale, în țări precum Polonia, Italia sau Rusia. Ca urmare a extinderii, peste 40% din cifra de afaceri va fi realizată din operațiunile din afara țării în 2018.
Printre obiectivele Teamnet se numără și extinderea grupului din punctul de vedere al operațiunilor și segmentelor de piață adresate, atât în România, cât și la nivel internațional. În domentul privat grupul se va concentra pe industrii precum energie și utilități sau financiar-bancară. Odată cu relansarea investițiilor în IT ale sectorului privat, Teamnet își propune să genereze peste 30% din cifra de afaceri din proiecte cu companii private în decurs de cinci ani.