Vorbitori

Special Guest

badiuAlex Badiu, Software Development Lead, Corbis

Alexandru Badiu a descoperit lumea open source in 1998, odata cu distributia de Linux Slackware, si nu s-a mai uitat inapoi. Este
membru fondator al Asociatiei Drupal Romania si absolvent al Facultatii de Matematica si Informatica din Bucuresti, unde a si
predat cativa ani. In prezent este Development Lead la Corbis.

Prezentarea lui Alex este: “Cum sa alegi si sa folosesti o licenta Open Source“.

 

 

Key-note speaker

Adrian Ionescu IMG_1947_edited (Custom)

Adrian Ionescu, Microsoft,  Azure Business Development

Absolvent al Academiei de Studii Economice in anul 2004, Adrian are peste 8 ani de experienta in antreprenoriat in IT si 4 ani de experienta in Microsoft Romania. In momentul de fata ocupa rolul de Microsoft Azure business development manager. cu focus deosebit pe zona de Open Source.

Prezentarea lui Adrian este: “Microsoft si Open Source in Azure”.

 

 

Security specialist 

Bogdan ION

 Bogdan ION, Technical Support Engineer, Veracomp Europe

Bogdan este o persoana cu spirit analitic dar si cu capacitatea privirii de ansamblu a retelelor de date, atat prin prisma disponibilitatii cat si a securitatii lor.

Prezentarea lui Bogdan este: “Bringing security into the wireless”

 

 

 

Community speaker 

robert bindar bunaRobert Bindar, Mozilla
Robert este un contributor tehnic al comunitatii Mozilla. Contributiile sale au avut ca target imbunatatirea sistemului de operare Firefox OS, in special prin dezvoltarea unui sistem de notificari aliniat cu standardele web WHATWG si W3C. Prezentarea sa va avea ca main topic ServiceWorkers si PushAPI, concepte recent introduse in majoritatea browserelor de pe piata.

 

 

Community speaker

Tiberiu-Cezar Tehnoetic, Ceata, Fondator și Președinte

tiberiuTiberiu este din 2006 membru al mișcării pentru programe libere, când a intrat în contact cu sistemul GNU și filozofia sa. Motivat de discursurile lui Richard Stallman, a încercat în două rânduri să formeze un grup de activism pentru programe libere în România, înainte să reușească în iunie 2008 cu Ceata.

 

 

 

Moderator

bogdan mBogdan Marchidanu

Activeaza de peste 20 de ani in presa economica si de business IT,  iar de peste zece ani este freelancer si consultant media. De asemenea, de peste 20 de ani este traducator de carti din diverse domenii. 

Lasa un Raspuns